Кошница
cart
Продукти - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума
0,00 лв.

"ТЕХНОАГРИ - ЯМБОЛ" ЕООД е собственик на www.tehnoagri.com и предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват онлайн, както и да се възползват от всички условия, промоции и отстъпки.

В www.tehnoagri.com можете да поръчате като гост или да се регистрирате с e-mail и парола.

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и списъци с избрани продукти сортирани по цвят и ценова категория. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и ревю на продукта. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.tehnoagri.com трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор натискайки бутона “*Добави в кутията*”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху зеления бутон "*Поръчка*" намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от вас продукти. След това ще преминете последователно през още шест стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1: Тук имате избор между двата варианта за поръчка - като гост или чрез регистрация в магазина. Ако изберете да поръчате като гост, отбележете съответната отметка и натиснете бутона "*Продължи*". Ако вашият избор е да влезете като регистриран потребител - въведете в полетата своите e-mail и парола и продължете с бутон "*Влизане*".

Стъпка 2:Ако сте влязал като гост, на тази стъпка ще трябва да въведете вашите данни - Имена, адрес, телефон. Ако сте влезли като регистриран потребител изберете адрес за плащане на поръчката. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга ако сте влезли като регистриран потребител.

Стъпка 3:На тази стъпка избирате адрес за доставка. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга ако сте влезли като регистриран потребител.

Стъпка 4:Минавате през "*Начин на доставка*", който е чрез куриер. Към този момент www.tehnoagri.com предлага на своите клиенти безплатна доставка на всички продукти.Натиснете бутона "*Продължи*"

Стъпка 5:Тук е вашата информация за плащане. Разплащането за направените покупки става чрез дебитна или кредитна карта, плащане през системата на PayPal или чрез наложен платеж.

Стъпка 6:Преглеждате поръчката си, виждате избраните от вас продукти с брой, отделна цена и обща, за цялата поръчка. Ако сте забравили да добавите нещо, което сте искали да поръчате или искате да редактирате количество от някой продукт, можете да се върнете обратно в кошницата си, за да направите редакцията. Ако всичко по поръчката ви е наред, натиснете бутона "*Поръчай*"

*След като натиснете бутон Поръчай, Вашата поръчка автоматично се потвърждава и не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страната или връзка на наш служител с Вас за потвърждението й. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработва спрямо указаните по-долу срокове.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електонната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на нашите телефони.

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките – от 1 до 2 дни работни, като в периода на сезонни продажби е възможно да бъде удължен до 4 работни дни, и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга.

Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки, за сметка на клиента, с наложен платеж, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.

*Две поръчки на един и същи клиент, напратени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка и ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка координати със "ТЕХНОАГРИ - ЯМБОЛ" ЕООД. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на "ТЕХНОАГРИ - ЯМБОЛ" ЕООД допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то наш служител ще се свърже с вас по телефона за да ви уведоми.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от Моят профил - бутон, който се намира най-горе в дясно на сайта или на посочените в контакти телефони.

Благодарим Ви, че избрахте www.tehnoagri.com!

Our Brand